Ongediertebestrijding logistieke centra

Ongediertebestrijding in logistieke centra is in de meeste gevallen op de eerste plaats nodig om schades te voorkomen. In logistieke centra liggen vaak diverse goederen opgeslagen, verschillende soorten verpakkingen en overige materialen. Verschillende soorten ongedierteplagen komen vaker dan gemiddeld voor bij logistieke centra. Hierbij kan worden gedacht aan de muizenplaag, om maar een voorbeeld te noemen. Muizen, en zeker ook ratten, kunnen flinke schade veroorzaken. Uiteraard komen er ook meerdere soorten ongedierteplagen voor in logistieke centra. In alle gevallen staat Alexxion klaar voor een effectieve ongediertebestrijding in het logistieke centrum.

Direct ongediertebestrijding in een logistiek centrum nodig? Bel dan nu naar 0318 – 78 54 25.

Wanneer is ongediertebestrijding bij logistieke centra nodig?

Er zijn natuurlijk veel verschillende logistieke centra. Zo zijn er centra waar veel verschillende goederen, verpakkingen en materialen staan opgeslagen, maar er zijn ook centra die uitsluitend worden gebruik voor de opslag van bepaalde producten, zoals kleding, tuinproducten, industriële machines of voedingsmiddelen. Veel ongedierteplagen zorgen direct voor schade en overlast in een logistiek centrum. Daarnaast kan ook de hygiëne een probleem gaan vormen. Worden er ook voedingsmiddelen opgeslagen in een logistiek centrum? Dan vormt een ongedierteplaag direct een groot risico. In alle gevallen geldt dat een ongedierteplaag in een logistiek centrum direct moet worden aangepakt om te voorkomen dat de plaag zich verder kan ontwikkelen.

Verschillende soorten ongedierteplagen binnen logistieke centra

In Nederland kennen we veel verschillende soorten ongedierte. Meerdere van deze soorten kunnen voor een plaag zorgen. In logistieke centra kunnen meerdere ongedierteplagen voorkomen. Denk onder meer aan plagen van muizen, ratten, kakkerlakken, mieren en zilvervisjes. Zo zijn er nog meer soorten ongedierte die gemakkelijk voor overlast zorgen in logistieke centra. Daar komen vaak nog extra risico’s bij, zoals het risico op schade en kortsluiting door het knagen van muizen of ratten. Het zijn risico’s die u als ondernemer niet wilt nemen. Alexxion komt daarom altijd snel ter plaatse voor een effectieve ongediertebestrijding in logistieke centra.

Ongedierteoverlast bij een logistiek centrum aanpakken

Het is belangrijk dat er een plan van aanpak wordt gehanteerd dat goed past bij uw logistieke centrum. Er moet niet alleen worden gekeken naar het soort ongedierte dat moet worden bestreden, maar er moet ook rekening worden gehouden met de omgeving en alles wat daarin aanwezig is. Wanneer er onverpakte voedingsmiddelen in het logistieke centrum liggen opgeslagen, dan moet er een andere werkwijze worden gehanteerd dan wanneer het uitsluitend om industriële machines gaat, om maar een voorbeeld te noemen. Wij komen graag ter plaatse om de situatie te beoordelen, zodat wij goed kunnen vaststellen welke methode het best kan worden aangesproken voor ongediertebestrijding in uw logistieke centrum.

Effectieve ongediertebestrijding bij logistieke magazijnen

Logistieke magazijnen zijn er in alle soorten en maten. Zeker bij de grotere logistieke centra kan het voorkomen dat er sprake is van meerdere plagen. Een ongedierteplaag kan dan ook zeer snel ontwikkelen, zeker wanneer de omgeving zeer aangenaam is voor de beestjes. Wanneer wij bij u komen voor ongediertebestrijding in uw logistieke magazijn, dan zoeken wij direct ook naar de oorzaak van de ongedierteplaag of -plagen. Het is immers niet alleen belangrijk om te zorgen voor ongediertebestrijding in het logistieke magazijn, maar het is ook belangrijk om te voorkomen dat zich op korte termijn weer een nieuwe plaag ontwikkelt.

Biologische ongediertebestrijding bij logistieke centra

Het kan wenselijk of noodzakelijk zijn om de ongediertebestrijding in logistieke centra biologisch aan te pakken. We spreken van biologische ongediertebestrijding wanneer de bestrijding wordt uitgevoerd met middelen die geen giftige en schadelijke bestanddelen bevatten. In meerdere gevallen is het goed mogelijk om een biologische methode toe te passen om een ongedierteplaag te verhelpen. Gaat uw voorkeur uit naar biologische ongediertebestrijding in uw logistieke centrum, of is dit wegens de omstandigheden noodzakelijk? Dan informeren wij u natuurlijk graag over de mogelijkheden.

Een nieuwe ongedierteplaag voorkomen in een logistiek centrum

Ongediertebestrijding in logistieke centra is de directe oplossing tot het probleem. De overlast van ongedierte wordt hiermee verholpen. Helaas betekent dit niet altijd dat het een permanente oplossing is. Het is namelijk zo dat meerdere soorten ongedierte gemakkelijk weer terugkomen en op korte termijn alweer een nieuwe plaag veroorzaken. Dit geldt zeker wanneer er bepaalde zaken in het pand aanwezig zijn die het ongedierte aantrekken. Helaas zijn bepaalde locaties meer vatbaar voor de ontwikkeling van ongedierteplagen dan andere locaties. Het is in veel gevallen aan te raden om direct aandacht te besteden aan het voorkomen van een nieuwe plaag in uw logistieke centrum. Alexxion kan u hierbij uiteraard optimaal van dienst zijn.

Is ongediertepreventie voor logistieke centra verstandig?

Wij raden ongediertepreventie voor logistieke centra zeker aan, om meerdere redenen. Logistieke centra zijn op de eerste plaats vaak gevoelig voor de ontwikkeling van ongedierteplagen. Veel van deze centra krijgen meer dan gemiddeld te maken met overlast door ongedierte. Daarnaast is het ook zo dat een ongedierteplaag in een logistiek centrum vaak zorgt voor schade. Gaat het bijvoorbeeld om een muizenplaag? Dan kunnen opgeslagen goederen kapot worden geknaagd. Daarnaast kunnen ook kabels worden doorgeknaagd, waardoor er het risico op kortsluiting en – als gevolg – brand ontstaat. Door te zorgen voor goede ongediertepreventie in uw logistieke centrum, kunnen veel risico’s worden uitgesloten.

Ongedierte voorkomen bij logistieke magazijnen en centra

Hoe kunt u nu ongedierte voorkomen in of bij logistieke magazijnen en centra? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Op de eerste plaats speelt de omgeving van het pand een rol. Wanneer het pand in een bosrijke omgeving staat, dan ontstaan er andere risico’s dan wanneer het pand zich op een industrieterrein met voornamelijk beton bevindt. Daarnaast speelt de opslag natuurlijk ook een belangrijke rol. Kartonnen verpakkingsmaterialen trekken andere soorten ongedierte aan dan voedingsmiddelen, bijvoorbeeld. In alle gevallen is het belangrijk om de situatie, inclusief alle risico’s, in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kan worden vastgesteld hoe ongedierte het best kan worden voorkomen. Alexxion is u hier graag bij van dienst.

De voordelen van een servicecontract voor logistieke centra

Alexxion biedt onder meer bedrijven, organisaties en instellingen de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Ook logistieke centra zijn bij ons welkom voor het afsluiten van deze overeenkomst, welke kan worden gezien als een abonnement met betrekking tot ongediertebestrijding en -preventie. De servicecontracten bieden niet alleen het voordeel dat ongediertebestrijding altijd snel en effectief plaatsvindt. Deze bieden u ook het voordeel dat er volle aandacht uit gaat naar ongediertepreventie én dat er regelmatige inspecties plaatsvinden. Met een servicecontract profiteert u van een abonnement waar alles bij inbegrepen is, tegen een aantrekkelijke prijs.

De risico’s beperken met een abonnement

Een servicecontract is een abonnement voor ongediertebestrijding en -preventie, waarmee de risico’s op overlast door ongedierte zo veel mogelijk worden beperkt. Wij zorgen voor een zeer complete dienstverlening, waarbij bestaande ongedierteproblemen worden opgelost en nieuwe problemen worden voorkomen. Wij zetten volop in op ongediertepreventie om de risico’s op het ontstaan van een ongedierteplaag te minimaliseren. Daarnaast komen wij langs voor periodieke ongedierte inspecties waarbij wij alles goed controleren. Er wordt een logboek bijgehouden, waarin wij de rapporten van de inspecties verwerken en belangrijke adviezen geven met betrekking tot extra te nemen maatregelen.

Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding

Als u gebruik maakt van een servicecontract voor uw logistieke centrum, dan bent u zeker van de beste ongediertebestrijding én van alle maatregelen om ongedierteoverlast te voorkomen. Wij werken altijd volledig op basis van de specifieke behoeften die binnen het pand én de omgeving bestaan. Hierdoor staan wij garant voor de beste resultaten van onze aanpak. Sommige ongedierteplagen ontstaan zeer snel, waardoor het mogelijk is dat zich een plaag ontwikkelt tussen twee inspecties in, ondanks de preventie. In dat geval kunt u er natuurlijk op rekenen dat wij direct in actie komen met effectieve ongediertebestrijding in uw logistieke centrum.

Betrouwbare ongediertepreventie bij logistieke centra

Alexxion heeft een jarenlange ervaring op het gebied van ongediertepreventie. Er kunnen veel maatregelen worden genomen om te voorkomen dat een ongedierteplaag zich snel kan ontwikkelen in een logistiek centrum. Welke maatregelen er getroffen moeten worden is van de specifieke situatie afhankelijk. Wanneer u, samen met ons, wilt gaan focussen op ongediertepreventie, dan lopen wij alles na en brengen wij elk risico in kaart. Op basis daarvan kunnen wij eenvoudig zorgen voor de beste ongediertepreventie in uw logistieke centrum.

Meer informatie over ongediertebestrijding en preventie

Er komt vaak veel kijken bij ongediertebestrijding en -preventie. Dit geldt zeker ook voor logistieke centra, waar men vaak toch vaker dan gemiddeld te maken krijgt met ongedierteplagen. Alexxion staat klaar voor alle soorten logistieke centra en magazijnen met een A tot Z dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat plagen worden opgelost en dat nieuwe plagen op de juiste wijze worden voorkomen. Wilt u meer weten over ongediertebestrijding en -preventie in uw logistieke centrum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en advies.

Bel direct voor ongediertebestrijding bij uw logistieke centrum

Heeft uw logistieke centrum of magazijn op dit moment te maken met overlast door ongedierte? Zolang een ongedierteplaag niet wordt bestreden, blijft deze groeien. Hierdoor worden de problemen, en de bijbehorende overlast, enkel groter. Alexxion komt snel ter plaatse voor effectieve ongediertebestrijding in uw logistieke centrum. U kunt direct een afspraak met ons maken door te bellen naar 0318 – 78 54 25.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader