Ongediertebestrijding gemeenten

Ongediertebestrijding in gemeenten is relatief vaak nodig. Op meerdere plaatsen binnen een gemeente kan overlast door ongedierte ontstaan. U kunt hierbij denken een vogeloverlast, overlast door wespen- of mierennesten, processierupsen, ratten en muizen. Bepaalde plekken, zoals openbare containers, kunnen heel aantrekkelijk zijn voor bepaalde soorten ongedierte. Toch, een ongedierteplaag kan overal ontstaan. Alexxion biedt ongediertebestrijding aan gemeenten op professioneel niveau. Wij lossen het probleem snel op en kunnen, indien gewenst, direct zorgen voor ongediertepreventie.

Wilt u direct een afspraak maken voor ongediertebestrijding in uw gemeente? Bel dan nu naar 0318 – 78 54 25.

Wanneer is ongediertebestrijding bij gemeenten nodig?

Er kan in de basis een heel eenvoudige regel worden aangehouden. Wanneer ongedierte voor overlast zorgt, dan is het noodzakelijk om te zorgen voor ongediertebestrijding. Overlast kan natuurlijk in veel vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden vogelontlasting, wat vooral heel vervelend is. Andere plagen kunnen risico’s voor de gezondheid en de veiligheid opleveren, zoals het geval is bij muizen- en rattenplagen. In andere gevallen bestaat de overlast uit angst. Zo zijn veel mensen bang voor wespen en dan is een wespennest in de omgeving niet prettig. Wanneer u op enige manier te maken heeft met ongedierte overlast in uw gemeente, dan kunt u contact opnemen met Alexxion via 0318 – 78 54 25. Wij lossen het probleem snel voor u op. 

Verschillende soorten ongedierteplagen binnen gemeenten

Elke gemeente is anders. Elk gemeentehuis is anders. Alexxion kan gemeenten van dienst zijn met professionele ongediertebestrijding binnen de gemeente, maar natuurlijk ook in het gemeentehuis zelf wanneer hier sprake is van een ongedierteplaag. U kunt te maken krijgen met veel verschillende soorten ongedierte die overlast veroorzaken. In bepaalde gemeenten komen specifieke ongedierteplagen vaker voor dan gemiddeld, terwijl andere ongedierteplagen juist aanzienlijk minder vaak voorkomen dat gemiddeld. Dit heeft met meerdere factoren te maken, waaronder uiteraard de inrichting van de gemeente. Rond slootjes en vijvertjes ontstaan bijvoorbeeld vaak andere ongedierteplagen dan wanneer er veel bos of veel beton in de gemeente aanwezig is.

Ongedierteoverlast in de gemeente aanpakken

Het is altijd belangrijk om ongedierteoverlast in de gemeente aan te pakken. Alexxion staat hierin graag voor u klaar. In bepaalde gevallen is het enkel nodig om een vaste locatie te bezoeken, zoals in het geval van het verwijderen van een wespennest. In andere situaties moeten meerdere locaties binnen de gemeente worden bezocht, zoals vaak het geval is bij een plaag van processierupsen. Wij zorgen altijd voor een snelle en effectieve aanpak bij ongedierteoverlast in uw gemeente, zodat de problemen snel opgelost zijn. Uw gemeente is op korte termijn weer helemaal vrij van de ongedierteplagen. Uiteraard kunnen wij direct bekijken of het verstandig is om maatregelen te nemen die nieuwe plagen voorkomen.

Effectieve ongediertebestrijding bij gemeenten

Wij zorgen altijd voor de meest effectieve ongediertebestrijding bij gemeenten. Het verwijderen van een ongedierteplaag is niet altijd voldoende. Bepaalde soorten ongedierte komen snel weer terug, waardoor er nieuwe plagen ontstaan. Het is daarom belangrijk om de hele situatie goed in kaart te brengen en te bekijken welke vorm van ongediertebestrijding in de gemeente het meest effectief is. Wij passen onze werkzaamheden dan ook aan op de actuele situatie. Daarbij stellen wij ook de risico’s op het ontstaan van een nieuwe plaag vast, zodat wij met u kunnen bespreken wat er gedaan kan worden om de risico’s tot een minimum te beperken.

Biologische ongediertebestrijding in uw gemeente

Ongediertebestrijding in de gemeente kan op meerdere manieren worden aangepakt. Wij stellen vast wat de meest effectieve manier is en passen deze methode toe. In bepaalde gevallen is het wenselijk of zelfs noodzakelijk om te kiezen voor biologische ongediertebestrijding. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer er een plaag ontstaat op een plek waar ook voedingsmiddelen aanwezig zijn, zoals bij gemeentelijke moestuinen. Het is dan mogelijk om biologische ongediertebestrijding toe te passen, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van middelen die giftige stoffen bevatten. Wanneer biologische ongediertebestrijding wenselijk of noodzakelijk is, dan kunnen wij de mogelijkheden vooraf met u bespreken.

Een nieuwe ongedierteplaag voorkomen in de gemeente

De belangrijkste eerste stap is altijd effectieve ongediertebestrijding in de gemeente. Hiermee wordt de plaag van ongedierte aangepakt en verdwijnt de overlast. Helaas betekent dit niet in alle gevallen dat het probleem ook daadwerkelijk is opgelost. In meerdere situaties is het belangrijk om ook direct aandacht te besteden aan het voorkomen van nieuwe ongedierteplagen. Alexxion heeft een ruime ervaring in ongediertepreventie en helpt u graag om de nodige maatregelen te treffen om het risico op nieuwe problemen tot een minimum te beperken.

Is ongediertepreventie voor gemeenten verstandig?

Als gemeente heeft u goed inzicht in de locaties binnen uw gemeenten waar ongedierteplagen voorkomen of waar zij sneller ontstaan. Ook heeft u een optimaal inzicht in het soort ongedierteplagen. Binnen de ene gemeente komen bepaalde ongedierteplagen veel vaker voor dan binnen de andere gemeente. Wanneer er binnen uw gemeente relatief vaak sprake is van een ongedierteplaag, dan is het zeker verstandig om te zorgen voor ongediertepreventie. Met ongediertepreventie kunt u veel problemen voorkomen. Wat er precies nodig is om ongedierteplagen te voorkomen is onder meer afhankelijk van het soort ongedierte en de locatie(s) waarop de plagen zich voordoen. Uiteraard zorgen wij altijd voor een deskundig advies.

Ongedierte voorkomen bij gemeentehuizen en in gemeentezones

Ongedierte komt overal voor. Alle locaties die eigendom zijn van de gemeente vallen in de meeste gevallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Het gaat dan ook niet alleen om de gemeentehuizen, maar ook om gemeentezones, zoals gemeentetuintjes en -parken. Iedere gemeente is wat dit betreft anders ingedeeld. Ongedierteplagen kunnen niet alleen buiten ontstaan, maar natuurlijk ook binnen. Zo kan het ook zijn dat er een ongedierteplaag in het gemeentehuis ontstaat of in een gebouw dat eigendom van de gemeente is. Wij helpen u graag om ongedierte te voorkomen op alle locaties waar dit noodzakelijk is, zodat de ongedierteplagen geen overlast meer veroorzaken.

De voordelen van een servicecontract voor gemeenten

Gemeenten die relatief veel last hebben van ongedierteplagen kunnen bij Alexxion kiezen voor een voordelig servicecontract, ook wel een abonnement, voor ongediertebestrijding en -preventie. Onze servicecontracten zijn bedoeld voor alle bedrijven, organisaties en instellingen die veel last hebben van ongedierte of waarbij het ontstaan van een ongedierteplaag ernstige gevolgen heeft. Een servicecontract is namelijk niet alleen bedoeld om plagen direct te bestrijden, maar vooral ook om ongedierteplagen te voorkomen en vroeg in de ontwikkeling al aan te pakken. Ook gemeenten zijn bij ons van harte welkom om gebruik te maken van de servicecontracten, welke wij aanpassen op de specifieke behoeften die leven binnen uw gemeente.

De risico’s beperken met een abonnement

Een abonnement, of een servicecontract, voor ongediertebestrijding en -preventie verlaagt de risico’s op ongedierteplagen. Wanneer u bij ons een abonnement afsluit, dan bent u altijd zeker van een snelle service in geval van problemen. Daarnaast zorgen wij voor effectieve ongediertepreventie en voeren wij met regelmaat ongedierte inspecties voor u uit. Tijdens deze inspecties controleren wij of er bepaalde risico’s zijn of dat er mogelijk al ongedierteproblemen aan het ontwikkelen zijn. Problemen pakken wij uiteraard direct aan. Van alle ongedierte inspecties stellen wij een rapport op, welke wij in uw logboek bijvoegen, waarin u onder meer ook adviezen vindt om de risico’s verder te beperken.

Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding

Doordat wij zorgen voor een zeer complete dienstverlening, van ongediertebestrijding tot ongediertepreventie, kunnen wij u echt de beste service bieden. Wij vinden het belangrijk om niet alleen de actuele problemen, zoals ongedierteplagen, op te lossen. Wij vinden het vooral ook belangrijk om te doen wat wij kunnen om nieuwe plagen voor u te voorkomen. Op deze manier kunnen wij u de beste ongediertebestrijding in uw gemeente bieden, waarbij u er zeker van bent dat het probleem écht effectief wordt aangepakt.

Betrouwbare ongediertepreventie voor gemeenten

Ongediertepreventie binnen gemeenten is nooit hetzelfde. Het is dan ook zo dat iedere gemeente andere problemen kent als het om ongedierte gaat. Gemeenten met veel wateren hebben vaak last van andere plagen dan gemeenten waarin veel bos en ander groen aanwezig is. De omgeving kan een rol spelen in het ontstaan van ongedierteplagen. Wanneer wij zorgen voor ongediertepreventie in uw gemeente, dan zorgen wij ervoor dat de maatregelen zijn aangepast op de specifieke behoeften die binnen uw gemeente bestaan. Door alles goed op elkaar af te stemmen kunnen veel ongedierteplagen effectief worden voorkomen.

Meer informatie over ongediertebestrijding en preventie

Alexxion is een ervaren partner op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor gemeenten. Wij zetten ons in om u een optimale dienstverlening te bieden, met het oog op het bereiken van de beste resultaten en het zo ver mogelijk reduceren van de risico’s. Wilt u precies weten wat wij kunnen betekenen voor uw gemeente? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Bel direct voor ongediertebestrijding binnen uw gemeente

Als gemeente wilt u zo snel mogelijk in actie komen wanneer er een melding van ongedierteoverlast binnenkomt. Een ongedierteplaag groeit wanneer deze niet effectief wordt aangepakt. Heeft u op dit moment binnen uw gemeente te maken met overlast door ongedierte? Dan komt Alexxion snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0318 – 78 54 25.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader