Ongediertebestrijding woningcorporaties

Alexxion is dé ervaren partij voor ongediertebestrijding voor woningcorporaties. Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten ongedierte bestrijden. Uiteraard kan het zijn dat u als woningcorporatie wilt zorgen voor goede ongediertebestrijding wanneer uw huurders hier behoefte aan hebben. In woningen kunnen allerlei soorten ongedierteplagen ontstaan die snel moeten worden aangepakt. Daarnaast kan het ook zijn dat er binnen het pand van de woningcorporatie zelf een ongedierteplaag aan de hand is. In beide gevallen staat Alexxion voor u klaar. Wij zorgen voor professionele ongediertebestrijding voor én bij woningcorporaties.

Heeft u direct een ervaren bestrijdingsbedrijf voor uw woningcorporatie nodig? Bel dan nu naar 0318 – 78 54 25.

Wanneer is ongediertebestrijding voor woningcorporaties nodig?

Woningcorporaties verhuren in de meeste gevallen een groot aantal woningen. Doordat het om een groter aantal woningen gaat, neemt het risico op een ongedierteplaag in een woning toe. In woningen kunnen namelijk relatief gemakkelijk ongedierteplagen ontstaan. Ongediertebestrijding voor woningcorporaties is altijd noodzakelijk wanneer ongedierte zorgt voor overlast. Dit kan uiteraard op meerdere manieren, afhankelijk van het soort ongedierte waar het om gaat. Muizen zorgen voor gezondheidsrisico’s en schade aan bijvoorbeeld kabels, wat de nodige gevaren oplevert, terwijl andere soorten ongedierte niet per se schadelijk hoeven te zijn. U kunt altijd contact opnemen met Alexxion wanneer er overlast van ongedierte bestaat.

Verschillende soorten ongedierteplagen in en om woningen

In en om woningen kunnen verschillende soorten ongedierteplagen ontstaan. Zo komen plagen van vlooien, zilvervisjes en (fruit)vliegen relatief vaak voor in de woningen. Andere ongedierteplagen komen vooral bij de woningen voor, zoals plagen van mieren of bijvoorbeeld wespen. Veel soorten ongedierte kunnen voor overlast zorgen en het is belangrijk dat dit snel wordt opgelost. Een plaag die niet wordt bestreden, groeit. In bepaalde gevallen wordt de ongediertebestrijding door de woningcorporatie georganiseerd, in andere gevallen is de bewoner van de woning hier zelf verantwoordelijk voor. Alexxion staat klaar voor zowel woningcorporaties als particulieren. U kunt altijd bij ons terecht.

Ongedierteoverlast voor woningcorporaties aanpakken

Het gebeurt vaker dat woningcorporaties ineens te maken krijgen met meerdere meldingen van ongedierteoverlast. Zo gebeurt het vaker dat een muizenplaag zich door de hele straat verspreidt, bijvoorbeeld. Wij kunnen ook grootschalige ongedierteoverlast voor woningcorporaties aanpakken. Hierbij zorgen we niet alleen voor een effectieve ongediertebestrijding, maar wij proberen ook de oorzaak van het probleem op te sporen. Wanneer de oorzaak kan worden blootgelegd, kunnen er direct maatregelen worden genomen om nieuwe problemen met ongedierte te voorkomen. Wij voeren alle soorten ongediertebestrijding voor woningcorporaties uit, van het bestrijden van vlooien in huis tot het verwijderen van een wespennest bij het huis.

Effectieve ongediertebestrijding bij huurwoningen

Het gebeurt vaker dat een hele straat of een heel appartementencomplex ineens last heeft van een ongedierteplaag. Dit is ook niet vreemd. Veel soorten ongedierte kunnen zich snel vermenigvuldigen, waardoor de plaag ook snel ontwikkelt. Hierdoor wordt het ook makkelijker om van woning naar woning te gaan, waardoor ineens meerdere huurders klagen over ongedierteoverlast. Alexxion zorgt voor effectieve ongediertebestrijding in en bij huurwoningen. Wanneer wij de ongediertebestrijding voor de woningcorporatie uitvoeren, dan doen wij uiteraard verslag van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij ook vrijblijvend adviseren over extra te nemen maatregelen om nieuwe plagen in de woningen te voorkomen.

Biologische ongediertebestrijding voor woningcorporaties

Woningcorporaties zijn tegenwoordig heel duurzaam ingesteld. We zien bijvoorbeeld ook dat steeds meer woningbouwverenigingen hun huurwoningen voorzien van zonnepanelen. Het is heel positief dat we zo allemaal samenwerken aan een duurzamere wereld en een betere zorg voor het milieu. Vanuit dit oogpunt krijgen wij ook vaker de vraag of biologische ongediertebestrijding tot de mogelijkheden behoort. Biologische ongediertebestrijding kan plaatsvinden op meerdere manieren, maar in de basis gaat het om een methode waarbij geen gebruik wordt gemaakt van middelen met giftige bestanddelen. Alexxion heeft zich onder meer gespecialiseerd in biologische ongediertebestrijding. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden in de betreffende situatie zijn, zodat wij u hierover kunnen informeren.

Een nieuwe ongedierteplaag voorkomen in een huurwoning

Vanzelfsprekend is het niet alleen belangrijk om ongedierteplagen te bestrijden. Het is ook belangrijk om zo goed mogelijk te voorkomen dat er een nieuwe ongedierteplaag kan ontstaan. De oorzaak van een ongedierteplaag ligt niet altijd in de woning. Zo kan het zijn dat er vuilcontainers vlakbij een woning te vinden zijn, welke ratten aantrekken. De ratten kunnen vervolgens overlast gaan vormen voor de huurders van de woning(en) nabij. In dergelijke situaties is het belangrijk dat er wordt gekeken of de verantwoordelijkheid voor de ongediertebestrijding bij de woningcorporatie of de gemeente ligt. Alexxion is zowel woningcorporaties als gemeenten graag van dienst. Wij zetten ons in om een nieuwe ongedierteplaag bij huurwoningen te voorkomen.

Is ongediertepreventie via woningcorporaties verstandig?

Het kan zeker verstandig zijn om te kiezen voor ongediertepreventie voor woningcorporaties. Dit geldt zeker voor woningbouwverenigingen die veel huurwoningen hebben waar vaker problemen ontstaan. Natuurlijk is het mogelijk om bij elke ongedierteplaag te zorgen voor ongediertebestrijding via de woningcorporatie, maar als dit vaak voorkomt kan het een stuk voordeliger zijn om ook eens goed aandacht te besteden aan ongediertepreventie. Het is namelijk zo dat veel ongedierteplagen goed te voorkomen zijn door een bepaalde oorzaak weg te nemen of diverse maatregelen te treffen. Zo kan er bijvoorbeeld bij vogeloverlast, vaak bij flats, worden gekozen voor vogelwering, waardoor de bewoners van het gebouw geen overlast meer ondervinden van de dieren.

Ongedierte voorkomen vanuit de woningcorporatie

We benoemden het eerder al. In bepaalde gevallen neemt de woningcorporatie de verantwoordelijkheid op zich als het gaat om ongediertebestrijding, in andere gevallen zijn de huurders hier zelf verantwoordelijk voor. Wanneer u als woningbouwvereniging deze verantwoording op u neemt, dan is het zeer de moeite waard om ook inzet te bieden op het gebied van ongediertepreventie. Hiermee kunnen veel plagen in huurwoningen worden voorkomen, waardoor u niet steeds weer te maken krijgt met kosten voor ongediertebestrijding via de woningcorporatie. Daarnaast biedt Alexxion aantrekkelijke servicecontracten aan woningcorporaties.

De voordelen van een servicecontract voor woningcorporaties

Alexxion staat klaar voor particulieren, bedrijven, instellingen en organisaties. Wij staan ook klaar voor alle woningcorporaties die interesse hebben in servicecontracten. Zeker de woningbouwverenigingen hebben vaker te maken met ongedierteplagen in de huurwoningen, waardoor een servicecontract de meest voordelige optie is. Vanuit het servicecontract bieden wij niet alleen effectieve ongediertebestrijding, maar besteden we ook veel aandacht aan ongediertepreventie. Daarnaast voeren wij regelmatig ongedierte inspecties uit om alles goed in de gaten te kunnen houden. Zo kunnen we direct ingrijpen wanneer er een plaag dreigt te ontstaan.

De risico’s beperken met een abonnement

Een servicecontract is ideaal, zeker voor bedrijven, organisaties en instellingen die vaker dan gemiddeld met ongedierteoverlast te maken krijgen. De woningcorporaties behoren hier zeker toe. Het servicecontract kan goed worden gezien als abonnement voor ongediertebestrijding en -preventie. Wij controleren alles, brengen alles in kaart en stellen vast wat er nodig is om ongedierteplagen te voorkomen. Vervolgens kunnen wij u adviseren over de te nemen maatregelen, of wij kunnen de maatregelen voor u doorvoeren. Binnen het ongediertepreventie abonnement, of het servicecontract, horen ook de ongedierte inspecties die wij uitvoeren om problemen in een vroeg stadium vast te stellen en aan te pakken.

Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding

Wanneer u kiest voor een servicecontract, dan kiest u voor een A tot Z dienstverlening. Wij bieden u alles wat u nodig heeft, van ongediertebestrijding tot ongediertepreventie via uw woningcorporatie. Doordat onze service zeer compleet is, kunnen vervelende problemen worden voorkomen of snel worden opgelost. Omdat wij bestrijding en preventie samenpakken in een servicecontract, samen met de ongedierte inspecties, kunnen wij echt zorgen voor de beste ongediertebestrijding. Alle risico’s op het ontstaan van overlast door ongedierte worden hiermee tot een minimum beperkt.

Betrouwbare ongediertepreventie voor woningcorporaties

Wanneer u kiest voor ongediertepreventie voor uw woningcorporatie, dan wilt u zeker zijn dat u kunt rekenen op de beste resultaten. Alexxion zet zich hier altijd voor in. Wij komen de situatie beoordelen en stellen vast wat er nodig is om ongedierteplagen tegen te gaan. In bepaalde gevallen betekent dit dat wij oorzaken weg kunnen nemen, terwijl dit in andere gevallen vooral betekent dat wij diverse maatregelen nemen. Wij komen langs voor de ongedierte inspecties en stellen hierbij steeds een rapport op. Hierin vindt u ook deskundige adviezen waar u, indien gewenst, zelf nog aandacht aan kunt besteden. In alle gevallen zorgen wij voor een optimaal betrouwbare ongediertepreventie voor woningcorporaties.

Meer informatie over ongediertebestrijding en preventie

Er kan relatief veel worden gedaan op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor woningcorporaties. Wij bieden een zeer uitgebreide dienstverlening en zijn in staat om onze services goed aan te passen op de specifieke behoeften van uw woningbouwvereniging. Wanneer u wilt weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie, dan nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Bel direct voor ongediertebestrijding via uw woningcorporatie

Heeft u op dit moment binnen huurwoningen te maken met ongedierteplagen en -overlast? Dan staat Alexxion natuurlijk graag voor u klaar met een passende, snelle en effectieve ongediertebestrijding. Door ongedierteproblemen snel aan te pakken kan worden voorkomen dat de plaag verder groeit. Wij lossen het probleem graag voor u op. U kunt direct een afspraak maken via 0318 – 78 54 25. Wij zijn u graag van dienst.

 

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader