Ongediertebestrijding onderwijsinstelling

 

ngediertebestrijding onderwijsinstellingen

Ongediertebestrijding bij onderwijsinstellingen moet op een effectieve wijze worden aangepakt. Wanneer er onvoldoende aandacht wordt besteed aan zowel het bestrijden van ongedierte als het voorkomen van een nieuwe plaag, dan kunnen de problemen snel terugkeren. Dit wilt u niet binnen een school of andere onderwijsinstelling. Alexxion staat voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan ongediertebestrijding, waarbij direct wordt gezorgd voor een reducering van het risico op een nieuwe plaag. Wij zetten een jarenlange ervaring in om iedere soort ongedierteplaag het hoofd te kunnen bieden.

Heeft u direct ongediertebestrijding bij uw onderwijsinstelling nodig? Bel direct naar 0318 – 78 54 25.

Wanneer is ongediertebestrijding bij onderwijsinstellingen nodig?

In bepaalde gevallen zijn problemen in een school of andere onderwijsinstelling nog zelf op te lossen. Zijn er bijvoorbeeld fruitvliegjes ontstaan en bevinden deze zich in een compacte ruimte? Dan kan het plaatsen van een fruitvliegjesval voldoende zijn. Helaas is het niet altijd zo makkelijk. Wanneer de plaag groter is en wanneer ongedierte voor overlast zorgt is het altijd verstandig om te zorgen voor ongediertebestrijding in de onderwijsinstelling. Diverse soorten ongedierte, waaronder zilvervisjes, laten zich pas zien als er al een grote plaag aanwezig is. Ziet u ineens zilvervisjes, dan zijn er naar alle waarschijnlijkheid al duizenden in de school aanwezig. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u te maken heeft met overlast door ongedierte. Wij komen graag langs voor ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling.

Verschillende soorten ongedierteplagen bij scholen

Scholen en andere onderwijsinstellingen kunnen te maken krijgen met plagen van diverse soorten ongedierte. Het kan bijvoorbeeld gaan om zilvervisjes, ratten, muizen, mieren of vliegen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. De oorzaak is dan ook niet altijd hetzelfde. In bepaalde gebieden ontstaan er makkelijker ongedierteplagen, maar het kan ook zijn dat er iets in de school aanwezig is dat het ongedierte aantrekt. In alle gevallen is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen, zodat kan worden vastgesteld of de oorzaak kan worden weggenomen. Wij komen graag ter plaatse voor ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling, waarbij wij direct controleren wat de oorzaak is.

Ongedierteoverlast bij onderwijsinstellingen aanpakken

Ongedierteoverlast bij onderwijsinstellingen is natuurlijk heel vervelend. Bepaalde soorten ongedierte, zoals muizen, kunnen zorgen voor flinke schade in de onderwijsinstelling. Daarnaast zijn er uiteraard ook bepaalde soorten ongedierte die voor veel mensen angstaanjagend zijn. Hierbij valt te denken aan wespen, spinnen en bijvoorbeeld muizen. Angst kan erg beperkend zijn voor het leervermogen, zowel bij kinderen als volwassenen, dus ook met het oog hierop is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Alexxion kan iedere vorm van ongedierteoverlast snel en effectief aanpakken. U kunt direct een afspraak maken voor ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling door te bellen naar 0318 – 78 54 25.

Effectieve ongediertebestrijding bij scholen

Wij zijn van mening dat ongediertebestrijding in scholen en overige onderwijsinstellingen méér is dan enkel het verwijderen van de aanwezige beestjes. In bepaalde gevallen kan het voldoende zijn om een nest weg te nemen, zoals bij wespen het geval is, maar bij veel soorten ongedierteplagen bestaat er altijd een risico dat de plaag terugkeert. Wij zorgen voor effectieve ongediertebestrijding in onderwijsinstellingen, maar wij zoeken ook direct naar mogelijkheden om de ontwikkeling van een nieuwe plaag tegen te gaan. Dit betekent dat wij de oorzaak opsporen, zodat wij deze weg kunnen nemen. In bepaalde gevallen kan een oorzaak niet worden weggenomen. In dat geval kijken wij naar maatregelen die getroffen kunnen worden om een nieuwe ongedierteplaag in de school te voorkomen.

Biologische ongediertebestrijding bij onderwijsinstellingen

In diverse situaties is het mogelijk om biologische ongediertebestrijding toe te passen. Er zijn diverse vormen van biologische ongediertebestrijding. Zo is er de natuurlijke vorm, waarbij de natuurlijke vijand in wordt gezet om een plaag op te lossen. Binnen scholen en onderwijsinstellingen is dit uiteraard niet de meest voor de hand liggende optie. Er is ook sprake van biologische ongediertebestrijding wanneer er gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen waarin geen giftige bestanddelen te vinden zijn. Uiteraard kunnen wij u vooraf informeren over deze vorm van bestrijden, waarbij wij u direct van een deskundig advies voorzien.

Een nieuwe ongedierteplaag voorkomen bij de school

Een ongedierteplaag in een school of andere onderwijsinstelling kan voor grote problemen zorgen. In het meest ernstige geval moet de onderwijsinstelling tijdelijk de deuren sluiten, eenvoudigweg omdat de situatie onhoudbaar is. Daarnaast kunnen bepaalde ongedierteplagen natuurlijk ook de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Alexxion zorgt voor effectieve ongediertebestrijding in de onderwijsinstelling en kan direct de nodige maatregelen treffen om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Juist omdat ongedierteplagen op scholen en in onderwijsinstellingen veel ongemakken met zich meebrengen is het belangrijk om het risico op een nieuwe plaag zo ver mogelijk terug te dringen. Dit doen wij graag voor u.

Is ongediertepreventie voor onderwijsinstellingen verstandig?

Ongedierteoverlast binnen onderwijsinstellingen, waaronder natuurlijk ook basisscholen, levert altijd problemen op. Er kan schade ontstaan, er kunnen gezondheidsrisico’s ontstaan en bepaalde soorten ongedierte kunnen voor mensen angstaanjagend zijn. Met het oog op dit soort zaken is het natuurlijk altijd goed om te denken aan ongediertepreventie bij onderwijsinstellingen. Er kunnen meerdere maatregelen worden getroffen om het ontstaan van een ongedierteplaag te voorkomen. Wanneer wij bij u komen voor ongediertebestrijding in de onderwijsinstelling, dan kunnen wij u direct ook meer vertellen over ongediertepreventie. Indien gewenst kunnen wij u een servicecontract aanbieden, zodat alle risico’s op een plaag tot het minimum worden teruggedrongen.

Ongedierte voorkomen bij onderwijsinstellingen

Het is altijd het best om ongedierte te voorkomen bij onderwijsinstellingen. Het voorkomt veel ellende en het hoeft zeker niet complex te zijn. Wij bieden servicecontracten aan diverse bedrijven, instellingen en organisaties. Ook onderwijsinstellingen zijn bij ons van harte welkom voor het afsluiten van een servicecontract. Uiteraard beoordelen wij altijd de actuele situatie en stellen wij vast welke risico’s er precies spelen rondom uw onderwijsinstelling. Scholen in een drukke stad hebben bijvoorbeeld met andere risico’s te maken dan scholen in een bebost gebied. Wij houden rekening met alle factoren en bekijken waar de behoeften precies liggen. Op die manier kunnen wij effectief ongedierte voorkomen bij uw onderwijsinstelling.

De voordelen van een servicecontract voor scholen

Sluit u bij ons een servicecontract af, dan kunt u rekenen op een A tot Z dienstverlening. Vanzelfsprekend kunt u altijd rekenen op een snelle ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling wanneer dit noodzakelijk is. Wij lossen het probleem snel en effectief voor u op. Daarnaast stellen wij de oorzaak vast en treffen we maatregelen om een nieuwe plaag te voorkomen. Wanneer u gebruik maakt van een servicecontract, dan komen wij ook regelmatig op uw locatie langs voor ongedierte inspecties. Hierbij brengen wij alles in kaart en controleren wij direct of er aanvullende maatregelen nodig zijn. Constateren wij een probleem? Dan pakken wij dit natuurlijk direct aan om een grote plaag voor te zijn.

De risico’s beperken met een abonnement

U kunt een servicecontract bij Alexxion het best zien als een abonnement waarmee ongedierteplagen effectief worden voorkomen. Wij zijn uw ervaren partner voor ongediertebestrijding én -preventie. Een ongediertepreventie abonnement helpt om de risico’s op overlast door ongedierte zo ver mogelijk te beperken. Dit heeft vooral te maken met het feit dat wij regelmatig een inspectie bij uw onderwijsinstelling uit komen voeren. Wanneer er problemen ontstaan, dan zijn wij er vaak vroeg bij. Sommige ongedierteplagen kunnen snel ontstaan. Ontwikkelen zich tussen de inspecties door problemen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een snelle ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling.

Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding

De beste ongediertebestrijding reikt verder dan enkel het bestrijden van het aanwezige probleem. Slechts in bepaalde gevallen kan het bestrijden van een plaag voldoende zijn om alle problemen voor nu én in de toekomst weg te nemen. In verreweg de meeste gevallen is het aan te raden om direct na de ongediertebestrijding in een onderwijsinstelling actie te ondernemen om nieuwe problemen te voorkomen. Alexxion biedt hierin een zeer complete service. Wij nemen het probleem voor u weg én wij bieden u mogelijkheden op het gebied van ongediertepreventie. Doordat wij een zeer complete service kunnen leveren aan uw onderwijsinstelling, kunnen wij ervoor zorgen dat alle risico’s worden gereduceerd tot een minimum.

Betrouwbare ongediertepreventie bij onderwijsinstellingen

In bepaalde gevallen kunt u zelf de nodige maatregelen nemen om ongedierteplagen tegen te gaan. Dit kan zo zijn wanneer de oorzaak van een ongedierteplaag relatief gemakkelijk weg te nemen is, bijvoorbeeld. Helaas is dit niet altijd mogelijk, waardoor er altijd een risico op een nieuwe ongedierteplaag blijft bestaan. Wij kunnen dan zorgen voor de meest betrouwbare ongediertepreventie binnen uw onderwijsinstelling. Hierbij kijken we naar de bestaande risico’s en factoren binnen uw specifieke faciliteit. Wij passen de aanpak hier optimaal op aan, zodat écht alle belangrijke risico’s uit de weg worden gegaan.

Meer informatie over ongediertebestrijding en preventie

Alexxion heeft een jarenlange ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie, ook bij onderwijsinstellingen. Wij gaan graag voor u aan de slag wanneer u ongedierteplagen wilt voorkomen. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over wat wij precies voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen. Wij informeren en adviseren u natuurlijk graag op basis van uw locatie. Hiervoor kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel direct voor ongediertebestrijding bij uw onderwijsinstelling

Heeft u te maken met ongedierteoverlast bij uw onderwijsinstelling? Dan is het goed om direct actie te ondernemen en contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u dat de plaag snel verder groeit en het probleem enkel groter wordt. Voor directe, effectieve ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling kunt u bellen naar 0318 – 78 54 25. Wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader