In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Koen

Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en adequaat!
Alfons

Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat, heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!
Marina

Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Roxanne

Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service. Zeker aan te raden!
Bart

Een muis savonds in mijn slaapkamper! Na een korte nacht op de bank ’s morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er. Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf aan de slag met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten. Dat bleek echter totaal niet zo te zijn. Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen. Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen!
Abigail

Ook zakelijk staat Alexxion zijn mannetje. Een dikke tien: alles positief van eerste contact tot einde (jaarlijks terugkerende) mierenprobleem……volgend jaar bellen we je weer! TOP Sander, dank je wel en op naar meer opdrachten voor Alexxion!!
Esther

Sander heeft ons een paar jaar geleden al zo degelijk geholpen, dat we hem nu weer mailden. Afspraak is bij hem afspraak. Hij pakt gelijk aan en weer goed. Tot het volgende ongedierte, Sander!
G. Sipkema

’s Ochtends gebeld: voicemail. Formulier online ingevuld. Ik werd teruggebeld: “je krijgt vandaag nog bericht”. Een paar uur later: mailtje met bericht dat Sander eind van de dag kan langskomen. En dat gebeurde ook. Dezelfde avond de nota in de mail, maar je krijgt wel ruim de tijd om die te betalen. Super sevice!
Klaas Swart

De volgende dag kwam Sander al bij ons om de situatie te bekijken. Direct heeft hij het probleem aangepakt. Resultaat laat nog even op zich wachten. Zeer professionele aanpak.
Erica de Jong

We hadden een hoornaarnest. Snel via email een reactie gekregen en paar dagen later is nest verwijderd. Goede uitleg en informatie over wat ging gebeuren.. Kortom, heel tevreden.
Marije Eleveld

Zeer snel stond er iemand bij me op de stoep om me te redden van een enorm wespennest. Vriendelijk, snel en betrouwbaar.
Bernadette

Netjes en snel het wespennest weg gehaald. Super!
Sarienke

‘S avonds een wespennest ontdekt. Gelijk gemaild. Dezelfde avond mail terug en afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. Netjes op tijd en het nest bestreden !! Super snel en goed !!!
Eugenie Kok

Nette service. In de keuken bleek de mogelijke doorgang voor muizen wel érg ver weggestopt te zitten. Alex gaf gelukkig niet op en heeft samen met mij de halve keuken uit elkaar gehaald, om uiteindelijk een doorgang te vinden. Niet bang ook om (met mijn akkoord) wat drastischer te werk te gaan. Ondanks behoorlijke uitloop hierdoor toch een nette prijs.
Anoniem

Snel en vakkundig van ons wespen nest af geholpen! Na eerst een telefoontje met een duidelijke prijs afspraak (wat een nette eerlijke prijs was) stond er al na een paar uur dezelfde dag nog iemand op de stoep die het probleem netjes heeft verholpen. Wij raden dit bedrijf aan!
Maarten

Op 9 juli 2019 zijn snel en deskundig 3 wespennesten weggehaald die veel overlast gaven. Ik ben erg tevreden.
Arjan

Snel, goed en betaalbaar! Geholpen met een wespenprobleem.
Frank

Wespennest bestreden, zeer snelle service, goede uitleg en vriendelijk.
B.Schrijver

Zeer snelle en vakkundige service een bedrijf dat zijn woord houdt
Huis in t Veld

De steenmarter die ons huis terroriseerde is met succes verjaagd. Daarna zijn alle gaten onder de dakrand gedicht met metalen strips. Keurig en snel gewerkt, prima communicatie, kortom: een aanbeveling waard!
Aafje

Vanaf het moment van de afspraak t/m het moment van de behandeling op een prettige manier gecommuniceerd. De werkzaamheden zijn keurig afgehandeld en de werkplek is netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik beveel Sander zonder meer aan iedereen aan die een vakkundige en betrouwbare “boktorbestrijder” nodig heeft.
Paul Barendsen

Goede uitleg en op zaterdag middag een mail met foto wat voor insect het hier betrof. Geeft geruststelling) Wederom bij afspraak goede instructie vooraf ( hoe de ruimtes klaar gemaakt moesten worden voordat de bestrijding plaats kon vinden. De dag van de bestrijding wederom een heldere uitleg over hoe en wat en nadat de bestrijding klaar was opnieuw uitleg en instructies over hoe we moesten handelen. Prettig contact goed resultaat t.a.v. de bestrijding van de insecten. Kortom een goede ervaring, die naar ik hoop niet opnieuw herhaald moet worden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen
Peter van der Zouwen

zelden een snellere service en advies ontvangen. eerlijk en betrouwbaar
B.braam

Onze ongewenste huisdieren, wantsen, zijn snel en adequaat verdwenen door Alexxion. Komen afspraken na en goed contact via Whatsapp. Vriendelijk en correct geholpen. Alexxion is zeker aan te raden.
Chris

Professioneel, goede uitleg en komt afspraken na.
Jessica

Snelle en doeltreffende service!
Kim

Wij hebben een heel prettig gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Contact gehouden via Whatsapp. Wij hadden last van klustervliegen en deze heeft Alexxion op een professionele manier bestreden. Heel net bedrijf en wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Top!!
Arco en Mariet van der Eijk

Betrouwbare harde werker!
Ingrid

Wij hebben Alexxion ingezet voor muizen tussen de spouw en het plafond. Door de adequate en deskundige aanpak was het binnen enkele weken opgelost. Mochten wij er vaker last van hebben dan weten wij jullie te vinden, bedankt!
Menno

Alexbestrijdt heeft bij ons muizen klemmen gezet. Met groot succes. En op de camping een vliegenzak neer gehangen. Super man die je goede informatie geeft..ga zo door alexbestrijdt.
Wilma ketting

We zijn door Alexbestrijdt goed geïnformeerd over de bestrijding van vliegen. Vliegenvangzakken geleverd en die werken top!!
Léon Eijsink

Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.
Peter

Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!
Dick

Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.
Lotte

Sander kon door het wegvallen van een afspraak erg snel langskomen voor kruipruimte-inspectie. Top geholpen, denkt goed mee en direct het probleem (gat in oude leiding) opgelost. Aanrader!!
Mario

De volgende dag kwam Sander al bij ons om de situatie te bekijken. Direct heeft hij het probleem aangepakt. Resultaat laat nog even op zich wachten. Zeer professionele aanpak.
Erica de Jong

Zaterdag een vraag uit gezet om een wespennest te bestrijden, maandagmiddag was Sander op de afgesproken tijd ter plaatse. De wespen onder de dakgoot bestreden en ook nog even geholpen met ons muizen probleem in de garage. Ik ben uiterst netjes te woord gestaan, heb goede uitleg gehad en ben super tevreden. Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen . Bedankt Sander!
Hans van den Berg

Goede, vlotte service. In voorjaar bij ons processie rupsen verwijderd nu wespennest weggehaald . Ook heeft Sander ons geholpen van de mollen af te komen. Via mail duidelijke afspraken over prijs en is zeer professioneel in zijn werk. Ik zou Sander zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de service!
Fam Feringa

Prima snelle service
Bert Hup

Wij zijn heel snel en vriendelijk geholpen, ontzettend blij mee!
Fam. van Mourik

Echt super service! Dinsdag gebeld voor een probleem en vrijdag stond Sander al voor de deur. Altijd vriendelijk en meedenkend. Top.
Mariska van Middendorp

Supervriendelijk, behulpzaam en van goede informatie voorzien. Dank voor de vlotte afhandeling, goede service en vriendelijkheid.
Janke Woudstra

Snel en effectief. Zondag avond gemaild, dinsdag probleem opgelost. Aardige kerel die vlot en effectief te werk gaat!
E Koning

Heel tevreden over dit bedrijf en zijn mensen! Alexxion heeft een duidelijke website en ik werd door Hetty direct teruggebeld en prettig te woord gestaan. Fijn ook het contact via Whatsapp om het adres te verifiëren. En de kosten waren vooraf duidelijk. Mijn moeder was heel tevreden over de sympathieke dienstverlening direct dezelfde dag nog. Factuur erna meteen in mijn mail.
Nicolette

Gisteren gebeld voor een wespennest, vandaag al bespoten. Aardige jongeman die meteen een extra nest wat we nog niet hadden gezien heeft meegenomen. De wespen vonden het minder plezierig maar wij zijn weer helemaal blij
Rob

Zeer tevreden over de service en communicatie van Sander en zijn medewerker! Vorig jaar al twee wespennesten verwijderd en gisteren weer één. Naar volle tevredenheid! En ook nog even meegedacht over de bestrijding van ratten. Ga zo door!!
Gijsbert

Vermoeden van wespen in de spouwmuur. Na afspraak volgende middag ruim op tijd aanwezig. Goede uitleg en alles goed voorbereid. Ook de prijs was vriendelijker als bij andere ongediertebestrijders. Hoop ze niet meer nodig te hebben maar zonodig bel ik zeker!
Sylvia Nijenhuis

Gezien de vermoedelijke aanwezigheid van muizen onder het dak is Alex ingeschakeld. Na wat onderzoek geen sporen kunnen ontdekken maar evengoed toch preventief lokaas geplaatst. Tevens zijn de ventilatieopeningen voorzien van roosters om toegang te beletten. Alex gaat daarbij voortvarend te werk, geeft deskundig advies en heldere uitleg. Kortom, een aanbeveling waard!
Pieter Overbeek

Goed geholpen door Sander bij het voorkomen van nog meer muizen in ons huis. Hij gaat grondig te werk en legt duidelijk uit. Vriendelijke en snelle service, goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden!
Denise

Snelle en correct uitgevoerde bestrijding van zilvervisjes met succes.
Gerrie

Bij diverse bedrijven hebben wij offertes opgevraagd voor een houtwormbestrijding. Alexxion gaf ons een eerlijke prijs met 5 jaar garantie. De houtwormbestrijding is keurig uitgevoerd! Wij zijn erg tevreden en gaan Alexxion zeker vaker inschakelen. Waarschijnlijk binnenkort als het wespenseizoen begint want wij hebben vaak nesten…
Richard Klaassen

Ontzettend goede service, afspraak meteen nagekomen, bijzonder vriendelijk. En vooral het heeft gewerkt! Geen muis meer in huis en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Meer dan tevreden… ?
Louise von B

Bij ons waren het vlooien! En wat was ik blij dat Alex ze kwam bestrijden. Nu zijn ze gelukkig weg en wij heel blij! Top!
Ronald en Erna

Zeer ervaren werker, top service
Dennis

Wat een drama als de buxus onder de buxusmot zit. Binnen de kortste keren zijn de struikjes kaal gevreten. Gelukkig dat Alex bestijdt er raad mee weet. Na het bespuiten van de buxus komen de groene blaadjes inmiddels weer terug.
Christine

Wij hadden last van ratten in onze tuin en vijver. De gemeente gebeld, en na anderhalve maand nog steeds niets dan lege (leeg gegeten) vallen. Alexxion is twee keer langs geweest en het probleem was opgelost. Geen rat meer gezien uitstekend werk van een betrouwbare specialist.
Joop Spies

Indien je last hebt van meerdere soorten ongedierte ben je bij Alexxion aan het goede adres. Naast zijn expertise om dit op een grondige en verantwoorde manier te bestrijden weet hij ook nog op uitstekende wijze uit te leggen over hoe en waarom hij bepaalde zaken aanpakt waardoor je ook nog zelf leert over voorkomen. Hij werkt grondig en zeer nauwkeurig en komt zeer regelmatig controleren of zijn acties effect hebben en dat kunnen we bevestigen dat zijn inspanningen altijd tot het gewenste effect leidt. Een uiterst plezierig, betrouwbaar en deskundige bestrijder die altijd voor je klaar staat. Nu hij als zelfstandige aan de gang gaat, zal dat ons dubbel stimuleren om Alexxion te blijven vragen voor bestrijding van allerlei ongedierte in en rondom ons huis.
Lilian en Bert Ferwerda

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader

Offerte aanvragen

Aangesloten bij