Ongediertebestrijding vastgoedbeheerders

Voor ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders bent u aan het juiste adres bij Alexxion. Wij staan voor u klaar wanneer u problemen heeft met ongedierteplagen, waarbij u uiteraard kunt denken aan diverse soorten ongedierte. Zowel bedrijven als particuliere vastgoedeigenaren zijn bij ons van harte welkom voor een effectieve ongediertebestrijding. Veel vastgoedbeheerders krijgen vroeg of laat eens te maken met een ongedierteplaag, zoals van muizen, ratten of bijvoorbeeld vliegen. Het spreekt voor zich dat dit probleem op een zo kort mogelijke termijn moet worden opgelost. Alexxion staat dan voor u klaar.

Heeft u direct ongediertebestrijding nodig? Bel dan naar 0318 – 78 54 25.

Wanneer is ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders nodig?

Vastgoedbeheerders kunnen natuurlijk tal van soorten vastgoed in beheer hebben. Het kan gaan om bedrijfspanden of bijvoorbeeld woningen, die veelal worden verhuurd. Dit zijn slechts voorbeelden. Wanneer is het nu noodzakelijk om in te grijpen als het gaat om de aanwezigheid van ongedierte? In de basis is het belangrijk om actie te ondernemen wanneer ongedierte voor overlast gaat zorgen. Overlast komt in diverse vormen. Zo kunnen de beestjes gewoon onaangenaam of hinderlijk zijn, maar ze kunnen ook zorgen voor angsten of schade aan eigendommen. In de regel geldt dat u altijd contact met ons op kunt nemen wanneer er binnen uw vastgoed sprake is van overlast door ongedierte.

Verschillende soorten ongedierteplagen

Ongedierteplagen komen in tal van vormen voor. Veel voorkomende soorten ongedierteplagen in Nederland zijn bijvoorbeeld plagen van ratten en muizen. Toch, het kan natuurlijk om alle soorten ongedierte gaan, van kakkerlakken en zilvervisjes tot mieren en zelfs vogels. Het spreekt voor zich dat wij zorgen voor een effectieve ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders. Dit betekent dat wij onze aanpak aanpassen op de ongedierteplaag waar sprake van is. Niet elk soort ongedierte wordt op eenzelfde wijze bestreden. Daarnaast kan het zijn dan wij niet alleen rekening moeten houden met het soort ongedierte, maar dat wij ook rekening dienen te houden met de omgeving. Zo is het niet altijd wenselijk om middelen met giftige bestanddelen te gebruiken. Wij informeren u hier graag over.

Ongedierteoverlast voor vastgoedbeheerders aanpakken

Wanneer u overlast ervaart door ongedierte, of u krijgt een melding van een huurder dat er sprake is van overlast, dan kunt u direct contact met ons opnemen via 0318 – 78 54 25. Wij zorgen er altijd voor dat wij op een zo kort mogelijke termijn naar de locatie gaan om de situatie te beoordelen en passende actie te ondernemen. Wanneer wij de ongedierteoverlast voor vastgoedbeheerders aanpakken, dan werken wij altijd op een effectieve en deskundige wijze. Hierbij zorgen wij niet alleen voor een directe oplossing van het probleem, maar wij bieden ook adviezen om nieuwe ongedierteplagen in de toekomst te voorkomen.

Effectieve ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders

Wij kiezen altijd voor de beste methode voor ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders. Wanneer er sprake is van een muizenplaag, dan zal er een andere methode worden gehanteerd dan wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een kakkerlakkenplaag. Wij beoordelen de situatie en passen direct de juiste methode toe voor een effectieve bestrijding. Uiteraard nemen wij het geheel met u door en voorzien wij u van informatie. Vraagt de situatie om een biologische bestrijding? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Een biologische bestrijding kan noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld omdat er met voeding wordt gewerkt. Anderzijds kan het ook wenselijk zijn op het gebied van duurzaamheid.

Biologische ongediertebestrijding binnen het vastgoedbeheer

Wij kunnen zorgen voor biologische ongediertebestrijding binnen het vastgoedbeheer. Wordt er in het pand gewerkt met levensmiddelen? Dan is het vaak niet wenselijk dat er ongediertebestrijding plaatsvindt zonder toepassing van giftige bestanddelen. We spreken van biologische ongediertebestrijding wanneer er middelen worden gebruikt die geen giftige bestanddelen bevatten. Daarnaast is het in bepaalde gevallen ook mogelijk om een ander soort ongedierte in te zetten voor de bestrijding. Vanzelfsprekend is dit volledig afhankelijk van de specifieke situatie. Wij kunnen u direct informeren of én hoe biologische bestrijding mogelijk is.

Een nieuwe ongedierteplaag voorkomen

Bij ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders is het natuurlijk altijd het eerste doel om ongedierte en de bijbehorende overlast weg te nemen. Vervolgens kan het, afhankelijk van de situatie, belangrijk zijn om direct maatregelen te nemen om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Wij informeren u over de mogelijkheden en de maatregelen die u zelf kunt treffen. In andere gevallen is het goed om de maatregelen door ons te laten treffen. Uiteraard doen wij alles in overleg met u, zodat de juiste inzet wordt geleverd om een nieuwe ongedierteplaag in de toekomst te voorkomen.

Is ongediertepreventie voor vastgoedbeheerders verstandig?

Ongediertepreventie kan voor vastgoedbeheerders zeker verstandig zijn. Het is nu eenmaal zo dat er in bepaalde gebieden en in specifieke situaties sneller overlast door ongedierte ontstaat. Zeker in die gevallen is het aan te raden om te zorgen voor ongediertepreventie, waarvoor u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres bent. Uiteindelijk geldt altijd dat voorkomen beter is dan genezen. Wilt u zeker zijn dat de juiste maatregelen worden genomen om ongedierteoverlast te voorkomen, dan zorgen wij graag voor de juiste ongediertepreventie bij uw vastgoed.

Ongedierte voorkomen binnen het vastgoedbeheer

Binnen het vastgoedbeheer bent u zelf niet altijd aanwezig. Veel vastgoedbeheerders hebben meerdere panden in het beheer, van panden waarin druk gewerkt wordt tot panden waar momenteel weinig gebeurt of zelfs helemaal niets. Dan zijn er natuurlijk ook nog de vastgoedbeheerders die woningen of bijvoorbeeld studentenhuizen verhuren. Als vastgoedbeheerder kunt u niet altijd op alle locaties regelmatig aanwezig zijn. Zeker ook met het oog hierop kan het heel verstandig zijn om te kiezen voor ongediertepreventie in uw vastgoed. Het is een effectieve manier om ongedierte te voorkomen binnen het vastgoedbeheer.

De voordelen van een servicecontract

Alexxion biedt u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. De servicecontracten bieden veel voordelen. Een heel belangrijk voordeel is dat wij de juiste maatregelen treffen om ongedierteplagen te voorkomen. Daarnaast houden wij alles goed in de gaten voor u. Wij komen met regelmaat langs voor een ongedierte inspectie. Constateren wij problemen? Dan gebeurt dit hierdoor veelal in de beginfase, waardoor we direct in kunnen grijpen. Krijgt u onverhoopt toch met een plaag te maken? Dan zorgen wij uiteraard voor een snelle en effectieve ongediertebestrijding op de betreffende locatie.

De risico’s beperken met een abonnement

Een abonnement, ofwel een servicecontract, is ideaal om zo veel mogelijk risico’s uit te sluiten. Doordat wij regelmatig langskomen voor de ongedierte inspecties kunnen mogelijke problemen snel worden opgespoord. Hoe sneller de ontwikkeling van een ongedierteplaag wordt opgemerkt, hoe beter deze kan worden voorkomen. Is er al een plaag ontstaan, dan ondernemen wij direct actie om het probleem op te lossen. Uiteraard wordt een ongediertepreventie abonnement optimaal aangepast op uw specifieke behoeften.

Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding

Vaak is ongediertebestrijding alleen niet genoeg. Het wegnemen van de op dat moment aanwezige diertjes is niet altijd de complete oplossing. Denk bijvoorbeeld aan vlooien in een woning. We kunnen de vlooien wegnemen, maar er zijn vrijwel altijd nog honderden eitjes aanwezig die nog uit moeten komen. Wij zien het dan ook als onze taak om een complete service te bieden en écht de totale oplossing te bieden. Zo kan worden voorkomen dat u al snel weer met een nieuwe plaag te maken krijgt. Wij zorgen voor de beste ongediertebestrijding, doordat wij verder kijken dan het probleem dat op dit moment speelt. Door de juiste maatregelen te treffen kunnen wij voorkomen dat er op korte termijn wederom een ongediertebestrijding in uw vastgoed moet plaatsvinden.

Betrouwbare ongediertepreventie voor vastgoedbeheerders

Wij bieden ongediertebestrijding aan vastgoedbeheerders die op dat moment te maken hebben met een plaag of overlast door ongedierte. In veel gevallen kan er een oorzaak worden gevonden voor de aanwezigheid van ongedierte. We kunnen deze oorzaak in bepaalde gevallen wegnemen, maar dit is niet in elke situatie mogelijk. Kan de oorzaak niet worden weggenomen? Dan moet er worden gekeken naar mogelijke preventieve maatregelen die kunnen worden getroffen. Dit doen wij graag voor u vanuit onze service op het gebied van ongediertepreventie voor vastgoedbeheerders. Wanneer wij zorgen voor ongediertepreventie, dan kunt u erop rekenen dat het risico op het ontstaan van een (nieuwe) ongedierteplaag tot een minimum wordt beperkt.

Meer informatie over ongediertebestrijding en preventie

Alexxion staat altijd voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een betrouwbare samenwerking met een ervaren partij op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Wij vinden het belangrijk dat u altijd kunt rekenen op een hoogwaardige, vriendelijke en vooral ook effectieve service. Daar zetten wij ons voor in. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over de mogelijkheden vanuit onze dienstverlening. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies, zowel over ongediertebestrijding als over ongediertepreventie voor vastgoedbeheerders. Heeft u vragen over onze andere services, zoals biologische bestrijding of onze servicecontracten? Dan informeren en adviseren wij u natuurlijk ook graag. Neem gerust contact met ons op.

Bel direct voor ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders

Heeft u te maken met ongedierteoverlast? Dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen voor snelle ongediertebestrijding. Wij komen op korte termijn naar de locatie om de situatie te beoordelen en actie te ondernemen. Voor directe inzet voor ongediertebestrijding voor vastgoedbeheerders belt u naar 0318 – 78 54 25.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader