ONGEDIERTEBESTRIJDING EDE? BEL ALEX BESTRIJDT!

Ongediertebestrijding Ede, Wageningen of bijvoorbeeld Barneveld? In heel de regio kunt u direct contact opnemen met Alexxion. Als ervaren onderneming staan wij voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een professional op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en omgeving.

Wij zorgen niet alleen voor een effectieve bestrijding, maar wij zoeken ook naar de oorzaak van het probleem. Zo doen wij er alles aan om nieuwe overlast van ongedierte voor u te voorkomen. Ons doel is niet alleen om het probleem snel en effectief op te lossen, maar vooral ook om een blijvende oplossing te bieden.

Top 5 ongediertebestrijding in Ede en omstreken

Alexxion komt ter plaatse voor de bestrijding van de meest uiteenlopende ongenode gasten in en om uw woning of bedrijf. Wanneer we specifiek kijken naar de ongediertebestrijding in Ede, dan komen de volgende soorten veel voor:

 • Houtworm
 • Boktor
 •  Ratten
 •  Muizen
 •  Processierupsen

Natuurlijk zijn er meer soorten ongedierte waarvoor wij zeker ook ter plaatse komen voor een effectieve ongediertebestrijding in Ede en regio. U kunt denken aan de bestrijding van onder meer:

 • Wespen
 • Kakkerlakken
 • Bedwantsen
 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Vogels
 • Mollen
 • Vliegen
 • Fruitvliegjes
 • Vlooien

Direct ongediertebestrijding in Ede of regio? Bel naar 0318 – 78 54 25.

Geen voorrijkosten voor ongediertebestrijding in Ede en omgeving

Alexxion is gevestigd in Ede. Hierdoor zijn wij goed bekend met de ongedierteproblematiek in de regio. Dit betekent ook dat wij hier altijd snel en effectief op in kunnen spelen. Voor ongediertebestrijding in de regio’s Ede, Barneveld en Wageningen worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Wij zijn ook zeker actief buiten deze regio’s.

Bekijk alle plaatsen waarin Alexxion actief is voor ongediertebestrijding.

Ongediertebestrijding in Ede en regio kan op ieder moment nodig zijn

Er wordt wel eens gedacht dat ongediertebestrijding vooral nodig is in de zomermaanden, wanneer er gewoonweg meer ongedierte te vinden is. Niets is minder waar. Natuurlijk, in de zomer zijn er meer wespen, vliegen en bijvoorbeeld mieren, maar in het najaar bestaat er ook veel overlast.

Zeker plaagdieren, zoals houtwormen, boktorren, ratten en muizen, kunnen in het najaar voor behoorlijk wat overlast zorgen. De processierups, of eikenprocessierups, zorgt enkele maanden later weer voor problemen. Zo kan ongediertebestrijding in Ede en omgeving in ieder seizoen nodig zijn. Wij staan dan uiteraard voor u klaar. Wij geven u hieronder een kort overzicht van de soorten ongediertebestrijding in Ede en omstreken.

Wespenbestrijding

Wespen zijn niet alleen erg hinderlijk, maar veel mensen zijn ook bang voor wespen. U kunt daarom op meerdere manieren ongemakken ervaren wanneer er een wespennest in uw omgeving te vinden is. Wij kunnen het wespennest bestrijden en het risico op een nieuw nest tot een minimum beperken.

Kakkerlakken bestrijding

Een groot misverstand is dat kakkerlakken uitsluitend voorkomen op vieze plekken. Niets is minder waar, want ook in de meest schone omgevingen kunnen kakkerlakken voor overlast zorgen. Alexxion komt snel langs voor kakkerlakken bestrijding op professionele wijze.

Houtaantasters bestrijding

Onder de houtaantasters vinden we bijvoorbeeld de houtworm en de boktor. Wanneer dit ongedierte niet bestreden wordt, dan kan dit leiden tot de noodzaak om houtwerk te vervangen. Hierbij kan het gaan om houten meubelen, om vloeren of bijvoorbeeld houten balken. Wij komen voor de bestrijding van houtaantasters altijd snel ter plaatse.

Ratten bestrijding

Ratten zijn echte plaagdieren. Ongediertebestrijding in Ede of regio is absoluut nodig wanneer u last heeft van ratten. Deze knaagdieren kunnen uw elektrakabels doorknagen, waardoor er brand kan ontstaan. Een snelle en effectieve ratten bestrijding is sterk aan te raden.

Bedwantsen bestrijding

Bedwantsen. We krijgen er vaak al de kriebels van wanneer we aan deze ongenode gasten denken. Deze diertjes worden in veel gevallen onbewust meegenomen van een vakantieadres. Een flinke plaag is het gevolg. Voor bedwantsen bestrijding bent u bij Alexxion van harte welkom.

Muizen bestrijding

Muizen kunnen, net als ratten, door van alles heen knagen. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee, zoals brandgevaar. Daarnaast bevuilen de muizen letterlijk alles en kunnen zij een groot risico vormen voor de gezondheid. Heeft u last van muizen in en rond uw woning of bedrijf? Bel ons direct voor een snelle bestrijding van muizen.

Mieren bestrijding

Mieren worden vaak niet direct als een probleem gezien. Toch kunnen mieren zeker wel voor problemen zorgen. Het is namelijk zo dat er vaak veel meer zijn dan u met het blote oog kunt zien. In een enkel nest kunnen wel 100.000 mieren aanwezig zijn en samen kunnen zij een complete bestrating laten verzakken. Wij bestrijden mieren snel en effectief.

Zilvervisjes bestrijding

De aanwezigheid van zilvervisjes wordt lang niet altijd snel opgemerkt. Zij houden zich in het daglicht schuil en komen in het donker tevoorschijn, veelal in kelders, badkamers en toiletruimten. Er zijn er vaak veel meer aanwezig dan u denkt. Merkt u dat u met regelmaat zilvervisjes ziet wegschieten wanneer u het licht aandoet? Bel ons dan direct voor een snelle bestrijding van zilvervisjes.

Vogels bestrijding

Vogels kunnen voor flink wat overlast zorgen. Hierbij zijn het vaak niet zo zeer de vogels die overlast bezorgen, maar vooral de ontlasting van deze vogels. De vogelpoep bevat zuren die onder meer de verflaag kunnen aantasten. Onder de ongediertebestrijding in Ede en omgeving valt dan ook zeker het effectief bestrijden van vogels.

Mollen bestrijding

Mollen komen niet overal voor, maar in de omgeving van Ede, Wageningen en Barneveld zien wij toch vaak dat mollen complete bestratingen laten verzakken en gazons aantasten. Zonde! Het is daarom zeker aan te raden om op een zo kort mogelijke termijn te kiezen voor mollen bestrijding wanneer u de aanwezigheid van deze gravertjes opmerkt.

Vliegen bestrijding

Binnen zeer korte tijd kunnen een paar vliegen zorgen voor een complete invasie aan vliegen. Het is namelijk zo dat de gelegde vliegeneitjes al binnen een dag uit kunnen komen. Dan gaat het ineens razendsnel! Voor een effectieve vliegen bestrijding kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fruitvliegjes bestrijding

We hebben allemaal wel eens fruitvliegjes in huis. Meestal vinden we dan zelf de oorzaak en lossen we het probleem makkelijk op door de oorzaak weg te nemen. Dit verhaal wordt een stuk lastiger wanneer er sprake is van een fruitvliegjesplaag, welke zich snel kan ontwikkelen. Bel Alexxion voor een directe bestrijding van fruitvliegjes.

Vlooien bestrijding

Veel huisdiereneigenaren doen er alles aan om de huisdieren vlo-vrij te houden. Toch kan het voorkomen dat er eens een vlo binnen weet te komen. Voor u het weet zitten de vlooien niet alleen op uw huisdier(en), maar ook overal in huis. Een vlooienplaag ontwikkelt zich namelijk in een extreem hoog tempo. Ook het bestrijden van vlooien valt onder onze service voor ongediertebestrijding in Ede en regio.

Processierupsen bestrijding

Processierupsen, ook wel eikenprocessierupsen, vormen een ware plaag in de regio. Ineens lijken ze overal te zitten. Het is belangrijk om te weten dat de processierupsen zeer schadelijk zijn voor zowel mensen als dieren. Direct contact met de rupsen is hiervoor niet nodig. Zelfs door een zuchtje wind kunt u ineens klachten ervaren. Voor een directe bestrijding van processierupsen komen wij altijd snel ter plaatse.

Ongediertebestrijding in Ede voor particulieren en bedrijven

Wanneer u een professional voor ongediertebestrijding in Ede regio in wilt schakelen, dan bent u bij ons altijd welkom. Wij staan klaar met een zeer complete dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven. In heel de regio (en daarbuiten) komen wij snel ter plaatse voor een effectieve bestrijding van het soort ongedierte dat u kopzorgen bezorgt.

Milieuvriendelijke werkwijze bij de ongediertebestrijding

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om ongedierte effectief te bestrijden. De ene methode is net even wat vriendelijker voor het milieu dan de andere techniek. Wanneer u ons inschakelt voor ongediertebestrijding in Ede en omgeving, dan bent u verzekerd van een duurzame en milieuvriendelijke werkwijze.

Direct ongediertebestrijding in Ede regio nodig?

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie en advies of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze services op het gebied van ongediertebestrijding in Ede en regio.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader