Snelle ongediertebestrijding in Veenendaal

Snelle ongediertebestrijding in Veenendaal is vaak wenselijk. Wanneer u merkt dat u overmatig last heeft van ongedierte, en u kunt het probleem zelf niet (meer) oplossen, dan is het belangrijk om te zorgen voor snelle ongediertebestrijding in Veenendaal. Alexxion staat dan graag voor u klaar met een zeer complete en professionele service. Wij komen snel ter plaatse en zorgen ervoor dat u van de ongedierteplaag verlost wordt. Doordat wij met een ervaren team werken kunt u altijd rekenen op de beste dienstverlening op de kortst mogelijke termijn. U kunt ons inschakelen voor een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal voor het bestrijden van de meest uiteenlopende soorten ongedierte. Natuurlijk vertellen wij u hier graag meer over.

Snelle ongediertebestrijding bij houtwormen en boktorren

Houtwormen en boktorren zijn voor velen een nachtmerrie. Wanneer er veel houtwerk in uw woning te vinden is, of wanneer u veel houtwerk in huis heeft, dan kunnen deze diertjes zorgen voor enorme schade. Houtwormen veroorzaken kleine gaatjes in het hout, welke bij veel mensen wel bekend zijn. Boktorren zijn wat minder bekend, maar kunnen ook enorme schade aanrichten. Zij leven dieper in het hout en laten vreemde verkleuringen in het houtwerk verschijnen. Beide dieren behoren tot de houtaantasters en u wilt er in geen geval mee te maken krijgen. Helaas kan het u toch overkomen. Een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal is dan belangrijk, zodat de schade door de houtaantasters zo veel mogelijk kan worden beperkt. Weet u niet of u te maken heeft met houtwormen of met boktorren? Neem ook dan zeker contact met ons op. Wij zoeken het voor u uit en lossen het voor u op.

Bestrijding van eikenprocessierupsen en dennenprocessierupsen

Wanneer we kijken naar onze werkzaamheden op het vlak van snelle ongediertebestrijding in Veenendaal en regio, dan zien we dat de processierupsen steeds vaker voorbij komen. Ieder jaar weer krijgen we te maken met meer plagen van deze rupsen en een snelle bestrijding is belangrijk. Waarom? Omdat eikenprocessierupsen en dennenprocessierupsen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van mens en dier. U kunt matige tot zeer ernstige gezondheidsklachten ontwikkelen door de brandharen van beide soorten rupsen. De dennenprocessierups, die nog in opkomst is, is eigenlijk nog een stukje gevaarlijker dan de eikenprocessierups. Voor processierups bestrijding, bent u bij ons ook aan het goede adres.

Snelle ongediertebestrijding in Veenendaal bij knaagdierenoverlast

Knaagdierenoverlast is bijzonder vervelend. Op de eerste plaats knagen zij natuurlijk aan uw eigendommen en vervuilen zij alles, waaronder ook levensmiddelen. Daarnaast zorgen de knaagdieren, zoals muizen en ratten, voor de nodige risico’s. Zo kunnen zij door kabels heen knagen en op die manier kortsluiting veroorzaken. Het gebeurt vaker dat een woning volledig afbrandt als gevolg van een knaagdierenplaag. Dit wilt u natuurlijk altijd voorkomen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor snelle ongediertebestrijding in Veenendaal wanneer u de knaagdieren opmerkt. Alexxion komt snel ter plaatse om de knaagdieren aan te pakken en u van de overlast en de onnodige risico’s te verlossen.

Vogeloverlast effectief aanpakken in Veenendaal

Ook vogels kunnen voor flink wat overlast zorgen in Veenendaal en omstreken. Diverse vogelsoorten staan bekend om de herrie die zij maken. Het lawaai kan dag en nacht doorgaan, waardoor u er veel hinder van ondervindt. Daarnaast heeft u natuurlijk ook te maken met overmatig veel ontlasting van vogels wanneer zij voortdurend rond uw woning of bedrijf cirkelen. Deze ontlasting bevat zuren die bijvoorbeeld het schilderwerk flink aan kunnen tasten. Alexxion komt graag ter plaatse om de vogeloverlast weg te nemen. Dit doen wij door middel van effectieve vogelwering.

Een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal bij wespen

Merkt u dat er zeer veel wespen om u heen zwermen wanneer u even ontspannen in de tuin zit? Dan is de ontspanning er vaak snel vanaf! Veel mensen zijn bang voor wespen of voelen zich oncomfortabel wanneer er veel wespen in de buurt zijn. Dit is ook logisch, want wespen kunnen gemeen steken. Als er veel wespen in uw omgeving te vinden zijn, dan is er een wespennest in de buurt. Een wespennest zelf verwijderen is in geen geval verstandig, eenvoudigweg omdat het de nodige risico’s oplevert. We kunnen ons goed voorstellen dat u wel zo snel mogelijk verlost wilt zijn van de wespenoverlast. Daarom komen wij graag ter plaatse voor een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal. Wij zorgen ervoor dat de wespen verdwijnen door het wespennest vakkundig en professioneel te verwijderen.

Laat ook vlooien altijd snel aanpakken!

Heel bekend onder huisdiereigenaren is de vlooienplaag. U kunt alle nodige maatregelen treffen om vlooien te voorkomen, en toch kan het gebeuren dat u met een vlooienplaag te maken krijgt. Vlooien laten zich niet snel zien. Spring er ineens eentje op uw trui of op uw hand? Dan is dit een teken dat er veel meer in huis zijn dan u wilt geloven. Vlooien kunnen zich ongelofelijk snel vermenigvuldigen, waardoor u binnen zeer korte tijd al duizenden vlooien in huis kunt hebben. Een vlooienplaag zelf oplossen valt niet mee. U heeft namelijk niet alleen met de volwassen vlooien te maken, maar ook met eindeloos veel eitjes die moeten worden bestreden. Alexxion helpt u graag uit de brand! U kunt contact opnemen voor een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal bij een vlooienplaag. Wij pakken de bestrijding effectief aan, zodat de vlooien én de eitjes echt verdwijnen.

Een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal bij ander ongedierte

We hebben hierboven een aantal voorbeelden genoemd van insecten die wij kunnen bestrijden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Ook voor de bestrijding van overige insecten bent u bij ons van harte welkom. Wij hebben ons gespecialiseerd in het professioneel en effectief bestrijden van de meest uiteenlopende soorten ongedierte. Hierbij kunt u onder meer denken aan zilvervisjes, kakkerlakken, vliegen, mieren, wantsen en spinnen. Zo zijn er nog een flink aantal soorten ongedierte die u overlast kunnen bezorgen én die u gezondheidsklachten kunnen opleveren. Een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal is daarom in de meeste gevallen zeker aan te raden. Wij staan dan graag voor u klaar.

Ook voor biologische ongediertebestrijding

In bepaalde situaties is biologische ongediertebestrijding wenselijk. Dit zien we bijvoorbeeld veel bij bestrijdingswerkzaamheden binnen de agrarische sector. Het is goed om te weten dat biologische ongediertebestrijding in Veenendaal in veel situaties goed mogelijk is. Natuurlijk kunnen wij u altijd eerst informeren over de opties en adviseren als het gaat om de bestrijding zelf. Alexxion heeft zich gespecialiseerd in biologische bestrijding en kan u daarom altijd de beste service garanderen.

Wij zorgen altijd voor snelle ongediertebestrijding in Veenendaal

In verreweg de meeste gevallen is een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal wenselijk. Bij de aanwezigheid van een plaag ervaart u overlast en daar wilt u zo snel mogelijk van verlost worden. Dit doet Alexxion graag voor u. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op een zo kort mogelijke termijn op uw locatie aanwezig zijn voor een snelle ongediertebestrijding in Veenendaal. Hierbij gaan wij doelgericht te werk, zodat u zeker kunt zijn van een goede oplossing. Ook kunnen wij u adviseren over hoe u een nieuwe plaag in de toekomst kunt voorkomen. Valt uw locatie buiten Veenendaal? Wellicht kunnen wij u dan toch van dienst zijn. U kunt ons werkgebied raadplegen om te zien waar wij allemaal actief zijn. In de ruime omgeving van Veenendaal zijn wij u altijd graag van dienst.

Direct snelle ongediertebestrijding in Veenendaal nodig?

Ervaart u overlast van ongedierte en wilt u zorgen voor effectieve, snelle ongediertebestrijding in Veenendaal? Alexxion staat voor u klaar. Neem direct contact met ons op voor een afspraak op een zo kort mogelijke termijn. Wilt u eerst meer informatie of wenst u een persoonlijk advies over ongediertebestrijding in Veenendaal of regio? Dan helpen wij u uiteraard ook graag verder.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader