Wespenbestrijding in Ede: wespensteken voorkomen

Voor wespenbestrijding in Ede kunt u natuurlijk altijd bij Alexxion terecht. Wij komen snel ter plaatse wanneer u een wespennest ontdekt. U kunt goed last hebben van de wespen in uw omgeving, zeker wanneer het wespennest zich in of om uw woning bevindt. U kunt al langere tijd last hebben van wespen zonder een wespennest te vinden. Hoe kunt u nu wespensteken voorkomen als u veel last heeft van wespen en wanneer schakelt u ons in voor wespenbestrijding in Ede of regio? Wij vertellen u hier graag meer over.

Wachten op wespenbestrijding in Ede en wespensteken voorkomen

Natuurlijk zit er altijd wat tijd tussen het ontdekken van een wespennest en het ter plaatse komen van een bedrijf voor effectieve wespenbestrijding in Ede. Uiteraard komt Alexxion altijd zo snel mogelijk ter plaatse voor een directe wespenbestrijding in Ede en omgeving. U wilt de tijd tussen het ontdekken van het wespennest en het bestrijden van de wespen natuurlijk doorkomen zonder gestoken te worden, maar u wilt ook wel gewoon naar buiten kunnen. Wat kunt u dan doen? Wij geven u graag 7 tips en aandachtspunten.

1. Maak geen onverwachte bewegingen

Wanneer u rustig buiten zit, dan kan het zeker zijn dat een wesp op u komt zitten. Deze landt op uw broek, shirt of misschien wel in uw haar of op de blote huid. Het is heel belangrijk om in dit geval geen onverwachte bewegingen te maken. Bij onverwachte bewegingen is het risico op een wespensteek groot. Als u stil blijft zitten, dan vliegt de wesp uiteindelijk vanzelf weer weg. Dit is natuurlijk heel makkelijk gezegd, maar lastig gedaan wanneer u bang bent van wespen. U kunt de wesp heel langzaam en voorzichtig wegvegen als u echt niet stil kunt blijven zitten wanneer er een wesp op u zit. Wilt u deze situatie te allen tijde voorkomen in de tijd dat u wacht op wespenbestrijding in Ede of omgeving? Dan raden wij u aan binnen op ons te wachten.

2. Blijf uit de buurt van het nest

In verreweg de meeste gevallen belt u een bedrijf voor wespenbestrijding in Ede wanneer u het wespennest daadwerkelijk ontdekt heeft. Alexxion wordt vaak ingeschakeld als er een wespennest gespot is dat moet worden verwijderd. Voor veel mensen is een wespennest fascinerend om te zien, vooral omdat het niet dagelijks gezien wordt. Dit is begrijpelijk, maar het brengt wel de nodige risico’s met zich mee wanneer u te dichtbij het nest komt. De wespen die in de buurt van het nest vliegen gaan regelrecht in en uit het nest. Zij vliegen met een ‘doel’. Wanneer u in de weg staat, dan zullen zij steken. Komt u te dichtbij het nest? Dan zullen zij aanvallen om het nest te beschermen. Verwijder nooit zelf een wespennest en blijf weg bij het wespennest tot wij ter plaatse zijn voor een snelle wespenbestrijding in Ede

3. Gebruik geen zoete parfum

Heeft u parfum opgedaan in de morgen en wilt u naar buiten terwijl er wespen in uw directe omgeving zijn? Dan is het aan te raden u even om te kleden of te wassen, afhankelijk van of u de parfum op uw kleding of op de huid gespoten heeft. Veel parfums, met name damesparfums, hebben een bloemige of fruitige geur. Deze parfums ruiken heel zoet voor de wespen en daar houden zij van. Wespen voeden zich met nectar en nectar heeft een zoete geur. Wanneer u een zoete parfum draagt, dan zullen zij op u af komen. De wespen zullen u niet zomaar steken omdat u een zoete geur draagt, maar zij zullen wel om u heen blijven zoemen op zoek naar het voedsel dat zo lekker zoet ruikt. Zeker wanneer u bang voor wespen bent is dit niet prettig.

4. Draag sobere kleding

Wilt u in afwachting van ons bestrijdingsbedrijf in Ede gewoon lekker buiten zitten, maar wilt u niet te veel ‘gestoord’ worden door wespen die om u heen zoemen? Zorg er dan voor dat u sobere kleding draagt. Wespen hebben niet zulke goede ogen, waardoor zij een shirt met veel vrolijke kleuren makkelijk verwarren met kleurrijke bloemen. Draagt u kleurrijke kleding? Dan zullen de wespen op u afkomen met het idee dat zij zich kunnen voeden. Ze moeten heel dichtbij komen om te ontdekken dat u geen bloemenperkje bent. Dit is vervelend wanneer u de wespen het liefst zo ver mogelijk bij u vandaan wilt houden. Door sobere, donkere kleding te dragen brengt u de wespen niet in verwarring en zullen zij er eerder voor kiezen om de afstand te bewaren.

5. Drink niet uit een ondoorzichtig blikje of flesje

Zeker als het lekker warm of ronduit heet is buiten wilt u genieten van een koud drankje. Het is aan te raden om uitsluitend drankjes te drinken uit doorzichtige glazen of flesjes. Wespen houden vaak van dezelfde drankjes als mensen in de zomer: lekker zoet. Het komt voor dat mensen in een lip of in de mond worden gestoken doordat zij drinken uit een ondoorzichtig flesje of een blikje frisdrank. Zij hebben dan niet in de gaten gehad dat er een wesp naar binnen is gekropen. Bij het nemen van een slok komt de wesp in het nauw en zal deze steken wanneer de kans zich voordoet. Wilt u toch uit een blikje of ondoorzichtig flesje drinken? Sluit het drankje dan af wanneer u er niet van drinkt.

6. Gooi uw afval snel weg

We produceren behoorlijk wat afval in het dagelijks leven. We gooien aardig wat weg en wanneer afval te lang blijft staan gaat het stinken. Al vóórdat u zelf het afval gaat ruiken kan de wesp de geur opmerken. Diverse soorten afval, waaronder (rottend) fruit en groente, verspreidt een voor de wesp aangename geur. Zeker wanneer afval een tijdje blijft staan zullen er steeds meer wespen op af komen. Dit geldt overigens niet alleen voor groente- en fruitafval. Wespen komen ook af op diverse soorten vleesafval, zoals gebakken kip en spek. Het is daarom belangrijk om afval zo snel mogelijk weg te gooien, bijvoorbeeld in een ondergrondse container wanneer u hier de mogelijkheid toe heeft. Dek voedsel dat u niet nuttigt goed af als u het op een later moment nog wilt eten.

7. Zorg voor goed schoeisel

Veel mensen worden in de voeten gestoken en wespensteken in de voeten zijn pijnlijk. Wespen komen makkelijk onder de voet terecht en wanneer u er druk op uitoefent zal de wesp steken. Zeker in de zomer lopen mensen graag op slippers of sandalen. Dichte schoenen worden vaak losjes gedragen. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor de wesp om in het schoeisel te kruipen. Vervolgens steekt de wesp wanneer u de voet beweegt. Zijn er veel wespen in uw omgeving? Draag dan gesloten schoenen en doe de veters goed vast, zodat wespen geen kans hebben om in de schoen terecht te komen. Zo kunt u effectief pijnlijke wespensteken aan de voeten voorkomen.

Bonustip: blijf binnen wanneer u bang bent voor wespen!

Niemand vindt het leuk om veel wespen in de omgeving te hebben. Toch is er een groot verschil tussen het niet leuk vinden en bang zijn. Wanneer u bang voor wespen bent, dan is het risico groot dat u juist onverwachte bewegingen gaat maken wanneer er een wesp in uw buurt komt. Veel mensen gaat rennen, anderen beginnen wild om zich heen te slaan. Dit is een paniekreactie waar u niets aan kunt doen, maar die wel het risico op een wespensteek vergroot. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Het is daarom belangrijk om binnen te blijven wanneer er erg veel wespen in uw omgeving zijn. Alex Bestrijd komt zo snel mogelijk ter plaatse voor een effectieve wespenbestrijding in Ede, zodat u weer zorgeloos van de buitenlucht kunt genieten.

Wanneer Alexxion voor wespenbestrijding in Ede inschakelen?

Bij het zien van een enkele wesp is het niet nodig om een bedrijf voor wespenbestrijding in Ede te bellen. Wespen komen overal voor. In de meeste gevallen zijn zij gewoon op zoek naar voedsel en laten zij u met rust. Hoort u overal gezoem om u heen zonder dat er veel bloemen zijn? Heeft u steeds wespen in huis of ziet u overmatig veel wespen in de tuin? Dan is het een goed idee om Alexxion te contacteren. Heeft u daadwerkelijk een wespennest gevonden? Dan is het heel belangrijk om direct contact op te nemen voor een snelle wespenbestrijding in Ede of omgeving. Wij zijn in heel de regio actief. U kunt ons werkgebied raadplegen om te zien of wij ook in uw woonplaats actief zijn.

Direct wespenbestrijding in Ede of regio nodig?

Heeft u direct wespenbestrijding in Ede of regio nodig? Alexxion komt snel ter plaatse voor een effectieve bestrijding van de wespen. Wij hebben een ruime ervaring en zorgen er graag voor dat u op korte termijn van de wespen verlost bent. Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Wilt u eerst meer informatie of advies over wespenbestrijding in Ede of omgeving? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alexxion
4.9
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
adri slenter
adri slenter
17:20 30 Dec 21
Alex nam uitgebreid de tijd om de situatie goed in beeld te krijgen. Gaat grondig te werk. Vriendelijk, beantwoorde met... graagte mijn vragen. Probeert de kosten beperkt te houden, hij gaf mij instructies hoe en wanneer ik zelf het aas kan vervangen. Hij had wat aas achtergelaten, evt ook voor de buren.lees verder
Birgit Van Engelshoven
Birgit Van Engelshoven
17:37 24 Sep 21
Fijne snelle dienstverlening, professionele verwijdering met garantie. Helemaal tevreden.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
17:02 21 Sep 21
's middags gebeld en de volgende ochtend stonden ze al op de stoep. De horzels hadden geen schijn van kans!
Andre Jansen
Andre Jansen
09:13 15 Sep 21
's morgens gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur. Dezelfde dag aan het begin van de avond na 10... minuten was het geregeld. TOPlees verder
Jan Willem K.
Jan Willem K.
17:54 23 Aug 21
Top bedrijf, 's ochtends gebeld voor het bestrijden van een wespennest in de spouwmuur, dezelfde dag einde dag na... werktijd (voor mij ideaal) geholpen. Alex was exact op tijd, met zo'n 10 minuten was het geregeld 👍lees verder
Fam. Ansink
Fam. Ansink
15:35 02 Aug 21
In het weekend een mail gestuurd en maandag was één van de medewerkers in de buurt en heeft het probleem al verholpen.... Zelf kies ik het liefst voor lokale bedrijven en dit is ook nu weer goed bevallen.lees verder
Wouter ten Caat
Wouter ten Caat
19:28 07 Jul 21
Perfect open en eerlijk advies van een lokale ondernemer en dat voelt goed. Ook direct nog advies gehad voor mijn... mollenprobleem en hij had nog twee klemmen in de bus liggen die ik voor een klein prijsje mocht overnemen. Helemaal top!lees verder
H Westerveld
H Westerveld
15:29 04 Mar 21
Alex heeft mij goed geholpen met de overlast van mussen in mijn dakgoot.Vogelwering geplaatst in mijn dakgoot voor en... achter.Nu maar hopen dat de mussen het maar niet al te gezellig bij ons vinden, en toch nog een gaatje vinden?Aardige kerel heeft goed gewerkt, en alles keurig achtergelaten, top.lees verder
Bart van Beek
Bart van Beek
14:05 09 Feb 21
Professioneel no-nonsense bedrijf met snelle service.Zeker aan te raden!
Lotte Enserink
Lotte Enserink
17:01 02 Feb 21
Bij de verkoop van onze woning bleken we wellicht houtworm te hebben. Na een inspectie van Alexxion bleek dit te... kloppen. Alexxion reageerde snel én heeft ons snel en vlot geholpen.lees verder
Roxanne van den Tweel
Roxanne van den Tweel
10:26 17 Jan 21
Vriendelijk bedrijf wat snel ter plaatse komt. Je krijgt duidelijke uitleg over de aanpak en ze werken tegen een goede... prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan!lees verder
Rienco van der Mooren
Rienco van der Mooren
14:18 09 Jan 21
Niets te klagen. Snel en netjes geholpen door vriendelijke mensen en voor een fatsoenlijke prijs.
Dick Westeneng
Dick Westeneng
14:06 15 Dec 20
Na een maand zelf geprutst te hebben toch maar een professional gebeld voor mijn muizenissen. Sander had al snel door... waar het probleem vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost. Met de juiste instructies erbij waren we snel van het ongedierte verlost en kunnen we weer rustig slapen. Sander bedankt!lees verder
Alfons Schaafsma
Alfons Schaafsma
12:34 28 Nov 20
Inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van de diensten van Alexxion en iedere keer met tevredenheid. Betrouwbaar en... adequaat!lees verder
Peter Eijsten
Peter Eijsten
08:34 25 Nov 20
Alexxion werkt nauwkeurig, heeft de oorzaak van ons rattenprobleem snel gevonden en opgelost. Het is een betrouwbaar... lokaal bedrijf, het loont de moeite om even wat verder te kijken dan het eerste bedrijf dat bij een zoekopdracht naar boven komt.lees verder
Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
18:05 24 Nov 20
In het weekend een appje gestuurd en maandagochtend werd het werk netjes uitgevoerd voor een nette prijs
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
15:22 27 Oct 20
Je 's avonds klaar maken om te gaan slapen en tijdens het tandenpoetsen oog in oog staan met een muis die van schrik de... slaapkamer claimt waar jij net wou gaan slapen. Dat is wat ons gebeurde.Na een korte nacht op de bank 's morgens gelijk een bericht gestuurd en nog diezelfde morgen was Sander er.Een paar vallen geplaatst op onze slaapkamer en gekeken naar plekken waar hij mogelijk naar binnen gekomen zou kunnen zijn en die plekken dichtgemaakt.Na onze ontmoeting met de muis wou ik in eerste instantie zelf gaan kloten met vallen of gif (lees: mijn man aan het werk zetten, maar die wou niet), aangezien ik in de veronderstelling was dat een professional klauwen met geld zou kosten.Dat bleek echter totaal niet zo te zijn.Ik kan iedereen dan ook aanraden om gelijk Alexxion in te schakelen en niet eerst zelf dingen te proberen.Wat betreft de muis, toen Sander na een week terug kwam heeft hij de overleden muis zelfs voor ons meegenomen.lees verder
Steven Huibers
Steven Huibers
07:05 17 Sep 20
Alexxion heeft snel en vakkundig het wespennest verwijderd.En dat voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Marina De Roos
Marina De Roos
08:40 12 Sep 20
Omdat wij op basis van nachtelijke geluiden boven het plafond dachten dat er misschien een marter onder het dak zat,... heb ik Alexxion gebeld. Binnen één dag was Sander er. Hij heeft alles grondig geinspecteerd en geen sporen van marters aangetroffen. Wel ontdekte hij een paar openingen bij de dakgoten die groot genoeg waren om wat grotere dieren door te laten. Deze openingen heeft hij met gaas afgedicht. Niet alleen inspectie en bestrijding dus, maar ook preventie. Allemaal heel snel, vriendelijk, professioneel en voor een heel schappelijke prijs. Top!lees verder
Chantal Franken
Chantal Franken
18:40 03 Sep 20
Super bedrijf, en super service!
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
17:33 03 Sep 20
Snelle service, vriendelijk en accuraat!
Chris van den Heuvel
Chris van den Heuvel
05:58 01 Sep 20
Snel, accuraat en professioneel. Top (behalve voor ongedierte).
Alex van Loon
Alex van Loon
12:14 18 Aug 20
Goede service, op afgesproken tijd. Denkt mee met de problemen en erg aardig en professioneel.
Cyriel van Kappel
Cyriel van Kappel
07:03 15 Aug 20
Aardige eigenaar, heeft snel en kundig het wespennest verwijderd.
Ron Konjer
Ron Konjer
19:03 29 Jul 20
Reageert snel, doet goed onderzoek. Ben er erg mee geholpen
manon van lent
manon van lent
16:03 28 Jul 20
Reservering voor processie rups. 5 min geweest was niet nodig dit jaar. Rekening betaald. Reservering gemaakt voor... volgend jaar. Gelijk weer een rekening als je dan aangeeft dat een betalings termijn van een 1 jaar niet normaal is word je reservering verwijderdlees verder
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees verder
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen.Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees verder
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees verder
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees verder
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Meer beoordelingen
js_loader